Wereldwijde Jumprope Community

Groene stip: outdoor workouts voor 16+ in Zuidoost
27/03/2022
 

Elevate Family compilatievideo

De 29-jarige Geraldo Alken uit Papendrecht laat met de nieuwste Elevate Family compilatievideo zien hoe sterk de verbindingskracht en saamhorigheid binnen de sport touwtjespringen is.

 

 

 
Duizenden mensen over de hele wereld die samen in beweging komen

Met zijn springtouwbedrijf Elevate Rope vanuit Nederland bereikt hij duizenden mensen over de hele wereld die samen in beweging komen. Inmiddels is The Elevate Family een internationaal begrip én de snelst groeiende jumprope community van het moment.

Ambassadeurs

The Elevate Family is het bewijs dat enkel een springtouw nodig is om jong en oud op weg te helpen naar een gezondere levensstijl. De ambassadeurs van Elevate Rope zijn veelal alledaagse mensen vanuit Nederland tot aan onder andere Indonesië, Canada en Australië die elkaar motiveren om de beste versie van zichzelf te worden. In de 20-minuten durende compilatievideo wordt de kracht van touwtjespringen duidelijk; de sport is bedoeld voor iedereen ongeacht ervaring, leeftijd, afkomst, religie of sociale status. The Elevate Family is een hechte community waarin discipline centraal staat, grenzen verlegd worden en levenslange vriendschappen ontstaan.

Touwtjespringen op de kaart te zetten in Nederland

Het Papendrechtse bedrijf wil de sport touwtjespringen op de kaart te zetten in Nederland. In mei lanceert Elevate Rope i.s.m. stichting Foxer Talent (en het initiatief JumpLevel) het eerste Jumprope Dance Project en volgt er een officiële Jumprope Meet-up in Amsterdam Zuidoost. De exacte tijd en datum volgt.


Lees hier het artikel op het kontakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *