Nieuw Jumprope Wereldrecord: Geraldo Alken in het Guinness World Records 2023

Refugees Clinic Jumprope & 3×3 Basketball
22/10/2022
Jumprope Revolution 2023
29/08/2023
Toon alles

Nieuw Jumprope Wereldrecord: Geraldo Alken in het Guinness World Records 2023

Foxer Talent Nieuwsupdate 🎉📺

FOXER PERSBERICHT

De 30-jarige Geraldo Alken van Elevate Rope behaalt met de sport touwtjespringen een nieuw wereldrecord: de meest opeenvolgende ‘Double Under To Double Under Frog Skips’ binnen 15 seconden. Met deze prestatie bemachtigt hij een plek in het onlangs verschenen boek Guinness World Records 2023.

"Een paar jaar geleden had ik nooit gedacht dat ik een wereldrecord zou kunnen vestigen voor wat dan ook. Ik begon met touwtjespringen als middel om kilo’s kwijt te raken maar inmiddels is het uitgegroeid tot mijn levenswerk, mijn trots en power tool om anderen te inspireren. Mijn boodschap is dat je echt alles kunt doen als je er maar in gelooft en je er 100% voor gaat." - Geraldo Alken

Vanuit deze passie richtte Geraldo Alken het springtouwbedrijf Elevate Rope op en zo ontstond The Elevate Family. Inmiddels is dit een internationaal begrip en de snelst groeiende jumprope community van het moment. Met Elevate Rope hoopt hij zoveel mogelijk mensen te inspireren om te beginnen met touwtjespringen. De voordelen van deze sport zijn eindeloos; "Het stimuleert de geestelijke gezondheid en verbetert je coördinatie, motorische vaardigheden, botdichtheid, ritme en ga zo maar door!".

Leer touwtjespringen in Nederland

Elevate Rope zet de sport touwtjespringen op de kaart in Nederland samen met stichting Foxer Talent en JumpLevel. Voor het eerst in Nederland werd afgelopen mei een Jumprope Meet-up Event georganiseerd waar meer dan 100 jumpers op af kwamen. De jumprope community groeit hard en ook jij kunt meedoen. Blijf op de hoogte van aankomende events op Elevate Rope en leer nieuwe tricks van touwtjespringen op Instagram of via het YouTube Kanaal van Geraldo Alken.

--- EINDE PERSBERICHT ---

Bekijk het persbericht hier.

Lees meer op de persoonlijke pagina van Geraldo Alken

🌟Het verhaal🌟

🌟In het nieuws🌟

Het Kontakt RTV Papendrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *