JumpLevel Team staat voor jou klaar

Ons Jumprope-programma is zorgvuldig ontworpen om zowel beginners als degenen met meer ervaring aan te spreken. Deelnemers zullen nieuwe trucs ontdekken, zowel met enkel touw als dubbele Dutch. Ze zullen de kunst van het touwtjespringen beheersen terwijl ze samenwerken, hun fysieke fitheid verbeteren en hun zelfvertrouwen vergroten.
Jumprope is niet alleen een fantastische manier om fit te blijven, maar het bevordert ook teamgeest, coördinatie en plezier. Bovendien overstijgt onze workshop het sportieve aspect; het biedt een kans om verbindingen te leggen, vriendschappen te sluiten en een gevoel van eenheid binnen de schoolgemeenschap te creëren.
De workshop brengt mensen samen en versterkt de banden tussen de deelnemers. We moedigen iedereen aan om mee te doen!

Heb je vragen over onze bijzondere programma's of wil je een workshop aanvragen voor jouw school, bedrijf, instelling of evenement? Het Jumplevel-team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en samen iets fantastisch te creëren! Laat ons weten hoe we jouw evenement of groep kunnen laten schitteren met beweging, plezier en positiviteit. Vul het onderstaande formulier in en ontdek hoe JumpLevel jouw wereld in beweging kan zetten!

  Aanmelden / Proefles / Groepsles op locatie / Overige Vragen Touwtjespringen en/of Hoelahoep

  Vul het formulier in met je voorkeur, datum en tijden. Wij nemen direct contact met je op om dit in overleg te organiseren! Om een gepast voorstel of prijsindicatie te kunnen bieden, ontvangen we graag meer informatie over:

  Voor- en achternaam

  Adres

  Postcode en plaats

  Leeftijd

  Telefoon

  E-mail

  Welke datum aanwezig?

  Vertel eens iets over jezelf en/of de organisatie

  Het aantal deelnemende leerlingen (zodat we weten hoeveel coaches nodig zijn).

  Heb je liever een workshop van 60, 120 of 180 minuten?

  Is er een geluidsinstallatie beschikbaar?

  Hoe ziet de locatie eruit / wat is de omvang van de ruimte voor de workshop?

  Is aanmelding vooraf vereist of is er sprake van een inloop?

  Wat zou je graag willen leren tijdens de JumpLevel les?

  Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je aanvraag te verwerken en om je beleving op deze website te optimaliseren.


   
   
  Heb je nog andere vragen? Of wil je graag direct contact met ons? Neem contact op via: