Jumprope Dance

Groene stip: outdoor workouts voor 16+ in Zuidoost
27/03/2022
Spring samen naar de beste versie van jezelf
11/04/2022
 

Maatschappelijk project

In het kader van dit sport en muziek initiatief is er een bewustwording song en videoclip tot stand gekomen genaamd ‘Jumprope Dance’ van de Foxer Talenten Jumpa ft. Youngggbraves. Tijdens de open dag op 1 mei 2022 werd de videoclip gepresenteerd.


 

 

Jumpa

JumpLevel heeft meegewerkt aan een maatschappelijk project van stichting Foxer Talent. Dit project staat geheel in het teken van jumprope, een gezonde levensstijl en het samenbrengen van diverse culturen. Dit alles moet ertoe leiden dat de buurt of wijk er is voor iedereen. Er is méér dan de buurt; denk aan familie, vrienden, lotgenoten, collega’s en contacten en ondersteunende informatie via internet. Ook beroepskrachten en voorzieningen verder weg dan in de buurt kunnen een bijdrage leveren. Tegelijkertijd is wonen, de woon- en leefomgeving, wel belangrijk bij het vervullen van menselijke behoeften.

Uitgangspunt is dat bewoners ‘in beweging’ komen met behulp van allerlei programma’s elementen die tijdens de burendag aanwezig zijn zoals touwtjesspringen, hoelahoep, double dutch, muziek, gezonde voeding en voornamelijk het plezier. Het uiteindelijke doel is het verbinden van mensen die zich in elkaar herkennen: mensen van gelijke leeftijd, ras, religie enzovoort. Dat ze weer met elkaar in gesprek gaan.


 

 

Creative Director

Creative Director Jermaine Redan doet de naam ‘multi-talent’ eer aan en staat bekend onder de artiestennaam Jumpa. Hij is geboren en getogen in Amsterdam Zuidoost, waar hij als tiener veelal op zichzelf was gewezen. Tegenslagen waren er, maar dit weerhield hem niet om altijd positief te blijven. Ondanks dit is hij nu op het punt dat hij sterker dan ooit in zijn schoenen staat.


MEER INFORMATIE JUMPA

 

Mindset

Youngggbraves (echte naam: Giavero Sabajo) is geboren en getogen in Suriname en komt uit een talentvolle familie. Hij is een artiest met een echte winnaarsmentaliteit die altijd vol overgave zijn doelen nastreeft. Vanaf zijn 11e was hij fanatiek bezig met sport en dit uitte zich in taekwondo op internationaal topniveau.


MEER INFORMATIE YOUNGGGBRAVES

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *