Verbrand de meeste calorieën

300

Wandelen

550

Zwemmen

600

Joggen

700

Fietsen

1074

Jumprope

1100

Hoelahoep fitness

Neem zelf de touwtjes in handen

 
parallax background

Jumprope Tips

Improve your personal development skills

 

Ben je bezig met een nieuwe skill en kom je er niet helemaal uit? Neem jezelf op en ontvang tips over hoe jij jezelf kunt verbeteren. JumpLevel deelt diverse jumprope tricks om je te inspireren! Er bestaan eindeloos veel trucjes die je kunt uitvoeren met een springtouw.

 

De 5 pijlers

 

Blijf samen met ons in beweging

JumpLevel heeft meegewerkt aan een maatschappelijk project van Stichting Foxer Talent met als doel om stadsdeel Zuidoost in een positief daglicht te zetten. Dit project staat geheel in het teken van jumprope, een gezonde levensstijl en het samenbrengen van diverse culturen. De talenten van Foxer Talent, Jumpa & Youngggbraves werken aan de promovideo 'Jumprope Dance'. Team JumpLevel heeft de figuranten en artiesten klaargestoomd voor de videoclip en was aanwezig tijdens de opnamedagen.

Verhaallijn: Een jong meisje droomt ervan om op een dag een professionele jumper te worden. Haar beste vriend leert haar de basics en wil graag samen blijven oefenen. Ze maken de belofte om een keer samen mee te doen aan een jumprope battle. Door een positieve mindset, gezonde levensstijl en discipline halen zij alles uit hun training om hun doel te bereiken. 15 jaar later zijn ze klaar om mee te doen met een jumprope battle! Bekijk de videoclip om te zien hoe het afloopt!

 

 

Op zoek naar het beste springtouw?

Het is enorm belangrijk om je jumprope journey te beginnen met een goede kwaliteit springtouw. Dit is nodig om het leerproces zo makkelijk mogelijk te maken voor jezelf. De beste springtouwen van dit moment zijn verkrijgbaar bij ElevateRope.


Shop nu ropes
 

Bel mij terug verzoek

Kom in contact met ons. Bel of mail ons gerust.

JA, BEL MIJ TERUG

Samenwerkingspartners